Bekijk het rechter menu voor meer informatie.

Innovium voor werkgevers

Innovium werk nauw samen met werkgevers. Werkgevers zijn immers onmisbaar om kansen op werk te bieden voor al die mensen die Innovium begeleidt.

Omdat Innovium zelf ook werkgever is 15 medewerkers denkt Innovium ook zelf als werkgever. Innovium begrijpt als geen ander met welke vragen werkgevers zitten en wat de juiste antwoorden en oplossingen zijn op deze vragen. Innovium werkt ook zelf binnen het bedrijf met mensen met arbeidsbeperkingen en kan werkgevers uitstekend begeleiden wanneer zij dit ook willen doen.

Maar Innovium werkt ook voor werkgevers als adviseur op diverse onderwerpen zoals Social Return, 2e spoor, Garantiebanen, duurzame inzetbaarheid van personeel en ouderenbeleid. Met een goede samenwerking heeft Innovium al voor veel werkgevers kunnen zorgen dat zij de juiste keuzes hebben kunnen maken in het vinden van de juiste personeelsleden en waar mogelijk ook maximaal gebruik hebben kunnen maken van regelingen die werkgevers kunnen ondersteunen waardoor maximaal financieel voordeel ontstaat.