Innovium bestaat sinds 31 oktober 2008. Innovium staat letterlijk voor vernieuwing. Innovium kijkt naar nieuwe manieren van werken voor jongeren, ouderen en werkgevers.

Innovium adviseert ook werkgevers, brancheorganisaties en vakbonden op het gebied van duurzame inzetbaarheid van personeel, Social Return, Garantiebanen en Ouderenbeleid.

In de afgelopen jaren heeft Innovium zowel nationaal als internationaal innovatie gebracht die baanbrekend is geweest. Of het nu gaat om de trainingen voor gedragsverandering voor jongeren, kansen creëren voor kansloze jongeren in Zuid Afrika of nieuw vormen van Jobcoaching samen met de werkgevers ontwikkelen en uitvoeren, bij alle innovaties is zeer veel bereikt.

Innovium is opgericht door Henk Guise (1964) die meer dan 25 jaar ervaring heeft met re-integratie in binnen- en buitenland. Henk (jurist en bedrijfskundige) is werkzaam geweest in verschillende directiefuncties binnen UWV, heeft in de commerciële sector gewerkt in Nederland, maar ook in Denemarken, Tsjechie, Hongarije en Zuid Afrika.

Het team van Innovium bestaat uit zeer ervaren bevlogen medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen terugvallen. Zij hebben een zeer pragmatische manier van werken die dichtbij de klanten staat op basis van vertrouwen en wederzijdse samenwerking.